readyforfight.blogg.se

Ångesten över att man borde börja röra på sig mer och göra något istället för att ligga i soffan slår nog oss alla. Jag är en utav de som är pepp på träningen ena dagen men tappar greppet efter någon vecka. Det här är en blogg med lite träningsmotivation.

11.05.13

Publicerad 2013-05-11 15:12:00 i Allmänt

Någon som tränat något idag? :) 

Ikväll blir de lite styrketräning för min del och tagga upp för imorgon då de blir en springrunda, hoppas bara de går bättre än va de gjorde sist. Det brukar dock ta nån vecka innan man känner att de blir enklare och enklare :) så de är bara att hålla i helt enkelt. nu kör vi! 
 
 
bild ifrån google 

10.05.13

Publicerad 2013-05-10 13:14:00 i Allmänt

Jag är en sån person som känner mig så otränad att jag inte vill gå till gymmet för jag känner mig uttittad och skäms framför alla biffar där. Så till att börja med för att komma i form så kommer jag köra på springrundor för att få upp min kondition som inte finns för tillfället. Kommer även försöka få in lite styrketräning som gör att jag får lite styrka i armar och mage först och främst. Jag är en medelsvensson så jag kör på de jag kan för att må bättre själv.

Jag hoppas vi kan ha en god anda här inne och ge varandra bra tips för att klara av de här! 


10.05.13

Publicerad 2013-05-10 11:58:34 i Allmänt

Detta kommer som sagt bli en blogg med träniongsmotivation som gör att i huvudsak jag själv ser till att hålla i träningen. Jag är trött på att man inte kommer någonstans med träningen och lägger av med den alldeles för tidigt. Kommer slänga upp en hel hög med motivations citat ifrån google här. 
Så nu kör vi på ett hälsosamt år till att börja med och för att bygga upp en hälsosam livstil. Vilka är med mig? 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela